Arcturian Channeling

29-12-2015 

Zouden jullie wat willen uitweiden over tijd? Hoe kunnen we het verleden veranderen of een blik krijgen in de toekomst?

Multidimensional TimeTijd is anders dan jullie denken. Het denken is als het ware het probleem hier, met denken vanuit lineair tijdsbewustzijn kun je er niet bij. Jullie collectieve overtuiging is dat het verleden geweest is en dus vastligt, en de toekomst er nog niet is en dus onbekend.

In werkelijkheid bestaat het verleden en de toekomst in het Nu, alles gebeurt tegelijkertijd en alles is in beweging. Het lineaire tijdsbewustzijn van jullie heeft wel een functie, hiermee kun je alles in perspectief plaatsen en geidentificeerd zijn met je situatie in dat moment. Maar het heeft zijn beperkingen.

Als je in staat bent deze overtuigingen los te laten ben je in staat met je gewaarzijn terug te gaan in je verleden en te reizen naar de toekomst. Op het moment dat je dat daadwerkelijk doet gaat dat invloed hebben. Als je naar je verleden gaat met de intentie iets te healen zal de jij in je verleden dit bewust of onbewust gewaarworden, alsof hij hulp krijgt. Je bent op die manier als het ware zelf je eigen gids. Dan kan er in het verleden iets veranderen. Opgelopen trauma’s kunnen daar al bij de bron verminderd worden. Iets vergelijkbaars gebeurt er bij regressietherapie.

Het kan zelfs zo zijn dat je in het verleden een andere beslissing neemt waardoor je heden er anders uitkomt te zien. Dit is moeilijk te vatten, je kunt het zien als de creatie van een nieuwe tijdlijn parallel aan je huidige tijdlijn. Er bestaan namelijk verschillende tijdlijnen, verschillende versies van je leven. Dus als je iets verandert in je verleden is je huidige situatie niet weg maar blijft parallel bestaan. Maar jij kunt er voor kiezen je leven verder te leven op die nieuwe tijdlijn.

Zo kun je ook met je gewaarzijn naar de toekomst reizen. Je zou je kunnen identificeren met je gevoel en situatie over 1 jaar. Dit is echter een potentiële situatie omdat niets vastligt. Je kunt je situaties voorstellen, bv het potentieel dat je je huidige baan nog hebt, en het potentieel dat je je baan kwijt bent. Het potentieel dat je vrijgezel bent en het potentieel dat je een relatie hebt. Het potentieel dat je weinig geld hebt en het potentieel dat je geld in overvloed hebt. Je kunt voelen wat je het meeste aanspreekt en daar je aandacht oprichten, waardoor de waarschijnlijkheid van dat potentieel toeneemt.

Dit is iets waarmee je kunt experimenteren. We zijn benieuwd naar je ervaringen.

De Arcturians

 

Deze channeling komt overeen met een visioen dat ik een aantal jaren geleden gehad heb.

Dit heb ik eerder beschreven in de volgende blogs:

- Tijd bestaat niet

- Multidimensionele tijd

 

© Richard Hereijgers, this channeling may be shared with the mention of www.ashtar-arcturiers.nl