Healing met Arcturians 

  • Ontspannen
  • Deblokkeren
  • Integreren
  • In balans komen

Healing met Arcturiers

Onlangs hebben de Arcturians aangegeven een healing te willen geven. Door ruimte te creëren en mensen bij elkaar te laten komen met de intentie een healing van de Arcturians te ontvangen ontstaat er een ‘landingsplek’ waar de healing kan plaatsvinden.

Iedereen die er voor open staat kan verbinding met de Arcturians maken, kan met hen communiceren en om een healing vragen. De begeleiding, de groepsenergie met de gezamenlijke intentie maakt dit wel een stuk makkelijker.

De Arcturians kunnen de energievelden waarnemen en zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen ze op energetisch niveau helpen opruimen waarna het op fysiek of geestelijk niveau ook healing kan plaatsvinden. Het gaat ook gepaard met bewustzijnsgroei om duurzame verandering en verbetering te geven. Bewustwording van en integratie met je multidimensionele zelf. Zij willen informatie die daarbij helpt aan ons doorgeven.

Bij de healing wordt muziek gebruikt met de tonen van de chakra's in 432Hz stemming, geïnspireerd door de Arcturians (Sound Experience)

Deze sessie wordt gegeven tijdens de Multidimensional Meeting.

 

  Arcturian Healing

 

* * *

Energietekening

Op 26 februari 2016 was Nicole Geertjens van De Ontluikende Bloem aanwezig bij een Arcturian Healing in de Heremiet. Zij heeft haar interpretatie van de energie van deze avond vastgelegd in een energietekening.

De bijbehorende boodschap was:Energietekening Arcturians

Vrede

Je pad ontvouwen naar je hogere doel

Er is meer ruimte gemaakt voor:
- Je eigen wijsheid
- (innerlijk) vertrouwen
- kracht
- rust
- voor wat er is
Kortom in balans zijn met jezelf.

Extra boodschap:
- steun
- ik ben bij jou (je bent niet alleen)

Wat je mee mag nemen naar de buitenwereld:
- Veerkracht
- Moed
- Kracht
 

* * *

 

Mijn eigen ervaring

arcturian healingBegin november 2015 kreeg ik een klein wondje aan m’n rechter wijsvinger. Dit bleek heel moeilijk te genezen. Ook na enkele bezoeken aan de huisarts was het nog niet verbeterd. Het was best vervelend, ik kon nauwelijks meer muziek maken, zowel bij gitaar als toetsen zat het verband in de weg. En ik begon me zorgen te maken of dit nog wel goed zou komen.

Tijdens de Multidimensional Sound Experience van 8 december kreeg ik zelf ook een healing. Ik voelde op een bepaald moment de energie in m’n vingertoppen schieten en vanaf dat moment kon ik alleen nog maar met compassie en liefde naar m’n gewonde vingertop kijken. De irritatie was geheel weg, het wondje was er nog wel maar die kon elke elke dag met liefde verzorgen en in m'n dagelijks bezigheden stoorde het me niet meer. Eind december voelde ik dat ik die dag naar de huisarts moest voor de laatste behandeling. Daarna is het perfect genezen en ik heb er geen enkele last meer van.

Dit heeft me geleerd dat de Arcturian Healing ondersteunt bij het accepteren en waarderen wat er nu is, het er met liefde naar kunnen kijken en hoe dat het genezingsproces bevordert.