De Arcturians ~ Arcturus

Arcturiers

Er zijn veel mensen die hun Arcturische afkomst voelen en zich bewust willen verbinden. De verbinding is er natuurlijk al, maar het is fijn je hiervan bewust te zijn. Dan kunnen je Arcturische kwaliteiten ook gestimuleerd en geactiveerd worden. Hierbij kun je denken aan telepathische gaven, healingkwaliteiten en gevoel van eenheidsbewustzijn en verbondenheid met alles en iedereen. Je eigen missie kan weer duidelijker worden. Ook kun je elkaar weer gaan herkennen als Arcturians op Aarde.

Een groep van Arcturians die niet op Aarde ge├»ncarneerd zijn willen de mensen en de Aarde bijstaan in hun transformatieproces. Dit doen ze in de vorm van healing en in hun rol als gids. Ze kunnen telepatisch communiceren en ze communiceren ook graag in de universele taal van geometrie. Zo zijn ze bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor vele graancirkels.

Omdat de Arcturians verblijven in 5D en hoger, waar tijd en ruimte anders werkt dan in ons lineaire 3D bewustzijn, kunnen we ze op elk moment aanroepen en met hen communiceren of een healing ontvangen. Ze werken graag met mensen die er open voor staan en worden graag uitgenodigd om een healing te geven. Dit is hun missie, hun bijdrage aan de Galactische Samenleving.

 

Arcturian Lightship

Zie ook:

- Healing met Arcturians 

- Arcturian Channeling

- Multidimensional Meeting