Mijn connectie

 

Richard HereijgersSinds 2005 heb ik me verdiept buitenaards en multidimensionaal leven. Ik voel me het meest verbonden met de Arcturians, het Ashtar Commando, de Hathors, de Pleiaden en Sirius. In oktober 2006 heb ik een channeling-workshop gevolgd bij Diane Addison in Engeland waarin ik contact heb gehad met Ashtar en de Arcturians met een hele duidelijke en dringende boodschap: "It is time to spread the word". Dit was voor mij de aanleiding om deze website te maken, lezingen te geven en bijeenkomsten te organiseren om bij te dragen aan de bewustwording van deze multidimensionale wezens. In de afgelopen 8 jaar heb ik een Soundhealing ontwikkeld waarbij ik me geïnspireerd voelde door met name de Arcturians en de Hathors.

We mogen echter niet vergeten, dat wij mensen het hier op Aarde zelf moeten doen. Multidimensionale wezens kunnen ons inspireren, maar wij mogen onze eigen problemen aangaan en oplossen. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze samenleving en de Aarde. We hebben nu de kans de samenleving te transformeren. We kunnen een wereld creëren waarin ruimte is voor ieder individu en waarin iedereen vanuit zijn eigen passie kan leven.

 

Coaching

Omdat het niet altijd even eenvoudig is om je Levensmissie neer te zetten in deze wereld, ondersteun ik mensen daarin door middel van coaching en daarmee volg ik weer mijn levensdoel. Life Alignment Coaching staat voor levensafstemming, het afstemmen van je leven op je levensmissie. Mocht je je Levensmissie niet (meer) weten heb je als eerste de uitdaging deze te (her)ontdekken.

Life AlignmentCoaching kan je helpen om

  • helderheid te krijgen 
  • keuzes te maken
  • balans te vinden  
  • en actie te ondernemen 

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van loopbaanbegeleiding en life-coaching.

 

Meer informatie:

www.life-alignment.nlOntdek je levensmissie

www.ontdekjelevensmissie.nu