Reakties

Na een Arcturian Healing in Zuiderlicht op 16 februari 2016

Een bijzondere ervaring tijdens de geluidenreis langs de chakra's.
Ik voel me ontspannen tijdens de introductie van Richard. In eerste instantie nog in mijn hoofd maar probeer dat te laten voor wat het is en mee te gaan op de geluiden en deze te ervaren in contact met de chakra's.
Van de basischakra naar de 2de chakra komt er de kleur blauw en het gevoel van water in me omhoog. Ik ervaar meerdere energieën in de ruimte zonder dat ik deze kan definiëren maar mijn gevoel is het goed bij dus ervaar vertrouwen. Ik voel me steeds meer gedragen. Ik voel me boven mezelf uitstijgen. Ik geef me over aan het gevoel gedragen te worden en dat is heerlijk ontspannen. universum

Naarmate de chakra's, en daarmee ook de geluiden, hoger gaan, beleef ik mezelf in de ruimte. Ik zweef in het universum. Licht, zonder zwaartekracht. Ik beweeg met mijn lichaam, al ben ik niet echt mijn lichaam. Eerder licht. Geen definitie. 

We zijn bij het hoogste chakra, het 8ste chakra, boven je hoofd. Dan komen er belevingen van mijn jeugd omhoog. Naar mijn zijn in mijn gezin. Daar hoor ik, ik maak het compleet.

De geluiden, en daarmee de chakra's gaan weer naar beneden en ik voel me weer meer aarden. Dit is waar ik nu hoor te zijn. Ik ervaar mijn persoonlijke boodschap. Hoe fijn dat zweven ook mag zijn, hier is nu mijn plaats. Het voelt alsof ik in mijn lichaam wordt geduwd, zonder dwang maar wel met een druk. Ik wordt me steeds meer en meer bewust van mijn lichaam en voel me diep gegrond. Iets in mij zegt me dat dit de manier is. Vanuit hier kan ik mijn taak op aarde vervullen.

Wanneer we afsluiten voel ik me bijzonder ontspannen en aanwezig.  Ik ben erg blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. 

Hanneke

* * *

Hello Richard,
Fantastic! Thank you in advance for your promotion assistance and for your best wishes.
It's nice to know
there are people such as you who unconditionally help likeminded others.
I'll let you know how the convention progresses.
Best wishes,
Soltec, Ashtar Command Communications
www.lightvoyager.com

8 maart 2008
Hoi Richard,
Het was fijn om juist nu, iemand online op deze site te zien die zich bezighoudt met buitenaards leven. Ik ben hier ook al geruime tijd in geinterresseerd. Vorige week zat ik een dag in een flinke dip, voelde me eenzaam en afgesneden van deze wereld met z'n bewoners, en terwijl ik middenin een huilbui zat, hoorde ik in een keer een heel rustige stem die zij; maar je bent niet alleen want wij zijn er. En toen vroeg ik, maar wie zijn wij dan? waarop het antwoord was; de arcturians. Ik ben gelijk gaan googlen en las dat het een mens-achtig buitenaards ras is, wat hoog ge-evolueerd is. Het beeld in mijn hoofd wat ik kreeg toen de stem sprak was i.d.d. een ouder mannengezicht met spierwit haar en een kort baardje, beetje gelijkend op Sean connery....
Een dag later, 's avonds heb ik mijn eerste ufo waarneming gehad. Iets wat ik al jaren eens hoopte te zien, kwam een dag na deze ervaring, ik vond dat zeker geen toeval en scherpte het bevestigende gevoel over deze innerlijke ontmoeting. Het was een vuurrode bol die met een flinke snelheid over de stad vloog...heel bijzonder.
Ik hoop van jou te horen wat jouw eventuele ervaringen zijn, ik vind het juist nu, erg waardevol om met iemand kontakt te hebben die meer weet hierover!!
Warme groet, Jannet

14 februari 2008
Beste Richard,
afgelopen zondagmiddag was ik snel weg na afloop maar ik wil jullie toch nog even hartelijk bedanken. Ik vond het een bijzonder waardevolle middag. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan waar ik erg blij mee ben. De energie was zo krachtig en de aanwezigheid zo voelbaar met name het eerste deel tijdens de meditatie. Ik voel de lichtwezens nog steeds om me heen; ik hoef er alleen maar aan te denken. Dat maakt me erg blij.
Voor mij is het nu meer dan duidelijk dat het ook mijn taak is om alleen nog maar licht te verspreiden in de wereld. Dat is eigenlijk het enige waar het nu om draait; staan in eigen kracht; weten wie je bent; goed geaard midden in de wereld, een spiritueel wezen in een lichaam, stralend als een ster, meewerkend aan de "hemel op aarde" energie.
Naar ik hoop tot ziens.
Hartelijke groeten en met veel dank!
Lise

16 december 2007
Lieve Vriendjes,...
Ik schrijf jullie deze brief omdat ik me op dit moment zo vol van liefde voel. Liefde voor mij zelf, liefde voor het leven, liefde voor alles wat mij is gegeven in dit leven.
Alles wat ik tot op heden heb mogen mee maken... Wauw, wat een Trip zeg!!! Een achtbaan in de Grote speeltuin die Leven heet. En onderweg mocht ik ieder van jullie ontmoeten en deelden jullie met mij jullie schatten. Ik heb me vaal heel alleen gevoeld in mijn leven en ook vele stukken van mijn pad ben ik alleen gegaan.
Als klein meisje wist ik intuitief dat jullie er ook waren en dat ik jullie gaandeweg tegen zou komen. Dit gebeurde meestal wanneer ik 's avonds in mijn bedje lag en dit weten gaf mij dan een heel vredig en diep-blij gevoel..
Desalniettemin,...zijn er daarna veel momenten geweest dat ik dit gegeven vergat en me de eenzaamste mens ter wereld voelde en totaal niet op mijn plek. Altijd zo'n - uit de toon- gevoel. Zelfs de familie waar ik in geboren ben was ik niet thuis. Heel lang vocht ik daar voor mijn plaatsje maar die was er niet. Heel pijnlijk en toen ook niet te begrijpen voor mij. Maar nu wel.. Ik ben naar deze aarde gekomen met een duidelijk Doel, een keuze die mijn keuze was en is. Mijn waarheid.. En mijn leven heeft me echt precies gebracht wat ik nodig had en heb om dat te doen waarvoor ik met hart en ziel gekozen heb.
En zo dus ook het vinden van mijn kosmische familie. Aarde-Engelen waarin ik dezelfde energie waarneem als die van mij zelf.
Lang heb ik gedacht,,. tjonge jonge man!!!!!! Waar zijn ze nou?
Ik heb lang het idee gehad dat wanneer ik jullie niet zou vinden, ik maar beter naar huis kon gaan.. Alleen spelen in de speeltuin sprak mij niet echt aan, zeg maar. Ik baalde er stevig van. Maar nu zie ik dat dit alles nodig was voor mij om datgene wat niet bij mij hoorde los te laten en mijn eigen weg te vinden en zo kwam en kom ik steeds meer mensen tegen waar ik op een diep zielsniveau mee mag delen en uitwisselen. En daar wil ik jullie allemaal voor bedanken. Jullie zijn mooi en uniek. Prachtige leraren. Strijdmakkers van het Licht, Het voelt voor mij als een eer om jullie in mijn leven te mogen ontvangen. Dank jullie wel!!!
Mijn wens voor ons allemaal is dat we nog meer van onszelf mogen gaan houden, heel veel plezier maken, dat we dat wat ons niet meer dient mogen loslaten en dat wie wij werkelijk zijn in zijn totaliteit ervaren en gedeeld mag worden..
Dank je wel, dat jullie mij in je leven ontvangen en voor alles wat we gedeeld hebben tot nu toe...

In Liefde en Licht... DianaIn Hart...
In moed...
Namaste...


27 november
Hallo Richard,
Via deze weg wil ik je bedanken voor de bijeenkomst van gisteren.
Ik wil met je delen wat het met zij tot nu toe gedaan heeft.
Ten eerste een warme sfeer, die me opviel. Een sterke verbondenheid met elkaar.
Ten tweede: verhalen van de andere aanwezigen gaven me vaak een herkenning. Niet als het om ufo-verhalen ging, want daar heb ik tot nu toe geen ervaring mee.
Ten derde: Een diep weten van binnen is verder ontwaakt/ontwikkeld. Puzzelstukjes vallen op de juiste plaats. Oh, daarom ben ik zo'n fan van star trek of star gate. Ik weet nog dat ik als jochie de vraag kreeg voorgeschoteld van mijn broer. Het ging over de bijbel en geloof: hij zei; stel dat er andere beschavingen zijn, kan je nog geloven dan?? Ik weet nog als twaalf jarig jochie, dat ik zei; daar ben ik niet bang voor. Zal een bedoeling mee zijn. Wist niet waarom ik zo'n diep vertrouwen voelde. Nu wel...
Ten vierde: toen ik buiten was, het waaide hard en regende.. al lopend naar het station Utrecht centraal, voelde ik zo'n enorme blijheid.
Dit alles wou ik met je delen.
Een warme lichtgroet
Herbert Vissers

21 november 2007
Hoi Richard,
Erg mooi! dat je er een Hyve bij hebt gemaakt hierover.
Ik voel me gelijk weer thuis I am a member van het ashtar command
Groetjes BAS

14 november 2007
Hoi Richard
Wat een fijne dag was het gisteren jij - maureen en de anderen die aanwezig waren ik begrijp nu steeds meer dat wat wij allen doen ook naar buiten uitgedragen gaat worden.
Leuk om te ontdekken dat ik d.m.v. van deze dagen ook voel dat het goed is wat je wil doen.
De aanmoediging doet mij heel goed, het heeft mij over de streep getrokken kan je wel zeggen. Dank je wel hiervoor had dit nodig de steun het vertrouwen wat jullie mij hebben gegeven. Ik kan zo geloven in wat ik ontmoet ook goed is dit te laten zien.
Niet alleen voor mezelf maar dat ieder van ons deze boodschappen mag gaan ontvangen.
Mijn angsten nemen af door dat ik mensen ontmoet die de zelfde pad hebben zo sta je niet alleen hier op deze wereld wij zijn verwanten van elkaar ( geliefden), omdat wij alles creëren in liefde en dit ook in de openheid gaan brengen met zoveel liefde. Daardoor kom de weg open om naar buiten te treden.
Dank je wel jij en Maureen en al de anderen die mij ondersteunen in dit proces.
Ik durf nu mijn deel op mij te nemen om verder te gaan .
Nu neem ik de stap zoals jij ook zegt gewoon doen daarom wil ik je nu vragen of jij op jouw site alvast de datum wil vermelden van de avond (healers- voor healers).
Namasté Brigitta

8 november 2007
Mooie website!
Eppo

27 oktober 2007
Hoi Richard,
Ik wil nog even benadrukken dat ik het een erg fijne en warme bijeenkomst vond. Ik vertelde je dat ik thuis zou gaan googlen met 'Wees deemoedig'. De tweede of derde hit was frappant. Hij kwam uit een gereformeerd blaadje uit 1921. Ik vond dat ik jou een paar veelzeggende alinea's niet mocht onthouden. Lees en verwonder je. Voor mij althans waren de evangelische woorden qua trilling zeer toepasselijk bij de avond en de zaken waarover hebt gesproken
Deemoed is het voortdurend innerlijk kloppen van geestelijke dienstbaarheid in de diepste kern van ons bestaan. Waag het af te zien van al uw vermeende „rechten”, van al uwe „waardigheden”, van uwe „verdiensten”, van de hoogachting van alle menschen — in de allereerste plaats echter van uwe „zelfhoogachting” — van elke aanspraak het een of ander geluk „waardig” te zijn en het anders dan slechts geschonken op te vatten. Zoo alleen zijt gij deemoedig! De deemoed is een soort liefde, die machtig als de zon het harde ijs breekt, waarin de trots het ik gesloten heeft. Hoe heerlijk, als de liefde in het trotsche hart onmerkbaar den deemoed toovert en het hart doet opengaan voor alles wat waarde heeft in de wreld. Slechts hij, die uitgaat van de gedachte, dat niets verdiend is, maar alles geschenk en wonder, kan alles gewinnen. Wees deemoedig en onmiddellijk zult gij rijk en machtig zijn. Als gij niets meer „verdient”, wordt u alles geschonken. Want de deemoed is de deugd der rijken, en de trots die der armen. De deemoed is de ontspanning der ziel, het zich verliezen, om zichzelf in God terug te vinden. De deemoed is voor alles de deugd van de geboren heeren, welke men onder de armste menschen vinden kan, en bestaat in een niet naderen laten van aardsche waarden, eer en roem, tot het middelpunt van de ziel; in een voortdurend buigen voor God temidden van een heerschen over de wereld.
Groetjes, Rytah

22 oktober 2007
Dear Richard,
Happy to hear that things are going so well for you.
Good luck with everything,
Every blessing to you,
Gloria Excelsias
I AM University

17 oktober 2007
Hey Richard én Maureen,
Effe een mailtje van één van de “mensen die van ver zijn gekomen”, al was het enkel het naburige land he. Landsgrenzen en verschillende plaatsen, al is het de andere kant van de wereld, zijn dan niet zo beperkend gelukkig; in wat het vinden van gelijkgestemden en het vinden van lieve personen betreft. Ik wou je dit mailtje sturen, omdat mijn hart, en ziel daarom vroeg. Jullie beidens woorden en de woorden van de anderen in de groep aanwezig laatst in Eindhoven, waren een inspiratie voor mijzelf. Ik ben zelf nogal hardhorig; dus versta ik normaal niet alles wat men “zacht” zegt; maar jouw woorden hadden die oren niet echt nodig.
De mensen die ik heb mogen ontmoeten in jouw groep, zijn er die heel wat kwaliteiten en capaciteiten bezitten. Daar ben ik al zeker niet blind voor. Ik ben gelukkig, te beseffen dat ik aanwezig moest zijn , dat hadden gidsen me ingegeven; Al moet ik toegeven dat ik niet zonder angst naar de samenkomst kwam; Die angst is evengoed opgehouden de moment dat ik de deur binnenwandelde en jouw aura mocht aanschouwen. Bedank in mijn naam; als ik dat jou al mag vragen; Maureen, opnieuw voor haar gastvrijheid (en natuurlijk ook haar levensgezel en haar dochter; het is hun thuis ook). Bedank haar voor het goede gevoel in haar thuis. Bedank haar voor de lieve, eerlijke woorden die ze ons meegaf. Ik was gelukkig ook, ze te kunnen nalezen op de website. Ook besef ik dat niet alles haar eigen woorden waren, ze kwamen van het hart, en dat kan ik “zien”.
Waar ik niet toe ben gekomen op de samenkomst, was het persoonlijk praten met Maureen, en met jou. Al was dat wel de eerste intentie van me; er waren zeker nog mensen aanwezig; die dat graag effe hadden gedaan. K’weet zeker dat wij elkaar nog praten; en daar berust ik meestal in. Mijn intuitie zei me; dat je het openlijk-hartig meent; dat je eerlijk bent in jouw gevoelens, daden en hart; en die mogen er zeker zijn op deze wereld.
Op mijn zestiende heb ik een ongeluk meegemaakt, waar ik vanalles aan heb overgehouden;
Het zien van aura’s het aanvoelen van emoties en true intentions bij anderen;
het zien van geesten, gidsen (zoals ik ze noem); in mijn ogen wat Maureen engelen heet.
Soms zelf het horen van anderen’s gedachten. In mijn ogen niet allemaal de bedoeling geweest, dat ik dat heb. Maar daar sta ik de laatste tijd sceptischer tegenover aan. In mijn inziens heb ik jullie moeten tegenkomen; Om datgene bij me angst-loos te maken, dat bij geboorte aan me is gegeven, en bij accident is wakker geschud.
In ieder geval er niet meer angstig voor te zijn; en open te staan voor wat naar mij toekomt.
Die hulp zocht ik denk ik. Gelijkgestemde mensen, de hoop (en bevestiging) dat ik niet alleen ben; het overkomen van de vrees er met anderen over te babbelen. Ik weet zeker dat je dit begrijpt; en dat ik je dan evengoed; als gids mag aanzien; in mijn komende leven.
Daarom wil ik jou en Maureen bedanken en steunen in het gene dat jullie doen voor de wereld.
K’wil graag actief helpen om alle lichtwerkers te verenigen in deze tijd; Een tijd voor iedereen; een tijd voor verandering. Je hebt al tenminste één ziel veranderd. En hoop gegeven, waar die persoon zich letterlijk en figuurlijk altijd heeft alleen gevoeld. En enkel daarvoor ben ik jullie allemaal (heel de groep) immens dankbaar.
Zo; Ik heb je gezegd wat ik moest zeggen; wat mijn hart mij ingaf. Als wij (ik en Veerle) al van ver zouden gekomen zijn in jullie’s ogen. Besef dat we altijd net naast jullie staan. We gaan elkaar zeker nog spreken, en zien. En ik kijk uit naar de dag dat ik jullie in België;
Kan begroeten. We zien elkaar nog voor dat feit. Vraag me niet waarom; ik kan zo’n zaken niet beantwoorden; mijn intuitie geeft het me in. Rest me jou en Maureen opnieuw te danken;
En te groeten;
Tot de wederziens.
Met alle liefde, licht en steun die ik jullie kan geven;
Wouter.

17 oktober 2007
Hallo Richard,
Het was wederom een mooie bijeenkomst in Eindhoven bij Maureen. Het is goed om diverse ervaringen uit te wisselen.
Groet, Mila

13 oktober 2007
Dear Richard,
I had a look at your website and it is very informative, colourful and well presented, well done! It is a good way to encourage others who are from the Ashtar command to step forward. There are many on Earth who are still searching for their "connections" so they can expand their own service work and missions. So Ashtar is very keen to spread the word. Your ideas with Maureen sound wonderful Richard, I am sure you will have great success with these and if you plan to come to the UK let me know,
Love,
Diane Addison
I AM University

8 oktober 2007
Succes. Ze zijn er klaar voor. Ik merk dat de informatie er in kan, ze snappen het.
Als we ons blijven focussen en afstellen op Buitenaards Contact zal het steeds frequenter plaatsvinden. Vele mensen hebben en krijgen rond Groningen contact met wat de getuigen aan geven de People of the Universe, om de reacties tegen het woord Command te voorkomen.
We hebben contact en het breidt zich uit naar steeds meer. De schotels komen tot op twintig meter bij de getuigen en zetten hun direct in een hogere frequentie en dus ook in een hoger bewustzijn en liefde. We zouden het wel aan iedereen willen uitschreeuwen maar beseffen ook dat het met stapjes moet. We hopen dat de mensheid nu wakker wordt. De brief: He, jullie daar aan de top....zet je oogkleppen eensaf!! gaat op dit moment door heel Nederland en ligt bij de hele media, overheid en wordt door steeds meer mensen doorgestuurd. Het is een actie van een aantal Niburu-lezers uit Noord-Holland. Misschien zou je die ook aan je publiek kunnen geven om dit zo veel mogelijk door te sturen.
Ik hoop dat iedereen snel zal weten over het fantastische contact wat wij hier hebben, zeg het voort.
Succes Het kan nu elk moment omslaan, het bewustzijn van velen is klaar voor nieuwe info die direct in het hart schiet.
Vr.Gr. Anton Teuben (Niburu)

7 oktober 2007
mooie website!
Daan

19 september 2007
Hallo mooie site vinden wij. Wij zijn met andere broeders met Het Werk aan Moeder aarde en de mensheid en ons zelf bezig. Wij doen iedere avond een Licht meditatie voor het geheel van de mensheid en de aarde samen met de geaccendeerde Meesters de Aartsengelen Engelen en de Galactischefederatie, en werken dan via het aardenetwerk. Via Niburu vonden wij jullie site. Licht groeten, Liefde en zegeningen. Hans en Trudy.

12 september 2007
Fijn om gelijkgestemden te ontmoeten. Bekijk ook eens gedachtelichaam.be van Johan Vonck
Gr. JP

26 augustus 2007
Leuke en informatieve site, ik sta hier altijd voor open.
Misschien dat ik maar eens naar Lichtpark2012 ga.
Veel succes met je werkzaamheden.
Piet

5 april 2007
Mijn hemel Maureen, als ik jouw leven overzie word ik stil. Het lijkt wel een verhaal dat uitgespreid is over tig vorige levens.
Dank voor jouw levens-verhaal...
Liefs, Madelaine

19 febuari 2007
fijn om deze site gevonden te heben
groetjes roos

24 januari 2007
Hallo Richard, ik ben van plan een keer langs te komen op een van jouw bijeenkomsten/lezingen in Eindhoven. Onlangs met JULLIE in aanraking gekomen. Check mijn website BLOG Ashtar Command.
GRTZ, Sharon uit 'Rooi'

3 januari 2007
hoi, wat en te gekke site erg leuk
ik kan me zelf hier er we in vinden Tof hoor!!!
EThunter

23 december 2006
Beste Richard
Allereerste wil ik je bedanken voor je inzet en deze mooie duidelijke website
Ikzelf ben 26 en vanaf me 4de jaar voelde ik me al anders dan anderen en voel me bij jouw inbreng/informatie wel thuis wilde al soortgelijke werk doen, ikzelf ben healer en heb de inwijdingsweg ook gekozen en help indigo jongeren en ben me zoverre bewust dat ik van het ashtar command ben geincarneerd, alleen het aarden en vormen van m'n kosmische opdracht gaat wat lastig maar heb innerlijke drang om te healen: Pnen boodschap door te geven, maargoed veel succes veel licht en liefde en tot ziens!!! lijkt me fijn om contakt op te nemen en of eens langs te komen fijne dagen en alvast gelukkig en liefdevol 2007 en aan alle andere lichtwerkers die dit lezen:P
Licht groet angel hugg humanangel BAS M