Sirius

SiriusDe ster Sirius bevindt zich zo'n 9 lichtjaar van de aarde, het is een van de helderste sterren die we kunnen zien. Het is een ontmoetingsplaats voor degenen die klaar zijn op een planeet en zich voorbereiden op een volgende missie.

De bezoekers van Sirius in de derde dimensie bezochten de Egyptische en Maya beschavingen. Ze gaven de Egyptenaren veel astronomische en medische informatie. Ze hebben ook geholpen met de bouw van de piramides. Ook de Maya's hadden een goede relatie met  Sirius.

kristallen schedelDe bezoekers hebben tijdcapsules achter gelaten om door toekomstige generaties, door ons dus, ontdekt te worden. De Kristallen Schedels zijn daar een voorbeeld van. Deze Kristallen Schedels zijn vergelijkbaar met een computer gezien de hoeveelheid informatie die er in opgeslagen is. Ze hebben een bewustzijn waarmee telepathisch gecommuniceerd kan worden.

De wezens van Sirus zijn zeer betrokken bij het realiseren van het komende Gouden tijdperk. Ze hebben ook een kleine vloot van ruimtevaartuigen en ze willen de mensen graag helpen.