Maan AardeHet Apollo-project: de maanlanding

 

 

lancering Saturnus VAls kind al was ik gefascineerd door het Apollo-project, waarmee het mogelijk werd een man op de maan te zetten, en dat ben ik nog steeds. De 110 meter hoge machtige 3-traps Saturnus V raket was in 1969 de grootste en ingewikkelste machine ooit door mensen gemaakt. Met de kennis die nog stamde van de V2 van Nazi Duitsland kreeg Werner von Braun het voor elkaar de benodigde stuwkracht te leveren om in een baan om de Aarde te komen en van daaruit met de 3e trap door te stoten naar de Maan. Een afstand van 381.000 km. Daar aangekomen lande een relatief klein ruimteschip op de maan terwijl het eveneens relatief kleine moederschip bestaande uit de Servicemodule en de Capsule in een baan rond de Maan bleef. Men is 6 x op de maan geweest. Appolo 13 had een probleem, kon niet landen, maar kwam weer wel veilig thuis. Op de maan vond men een levenloos en kleurloos landschap, zonder water en zonder atmosfeer. Met deed wat archeologisch onderzoek, bracht wat stenen mee, om na 1972 nooit meer bemand terug te keren.

 

 

 apollo route

 

Tot zover het officiele verhaal. Maar wat gebeurde er echt? Iets klopt er in ieder geval niet aan het officiele verhaal.

 

john F KennedyOptie 1: Men is er nooit geweest
De raket heeft nooit de baan om de Aarde verlaten en alle opnames zijn ergens in een studio gemaakt. Het is namelijk volgens sommigen niet mogelijk om als mens door een bepaalde stralingsgordel te komen, vandaar dat de Space Shuttle ook nooit hoger gevlogen heeft dan 350 km. Of men kreeg het technisch niet voor elkaar en wilde geen gezichtsverlies lijden.

Maar ik geloof niet dat dat het geval is, ik denk wel degelijk dat men er geweest is.

 

Optie 2: Met heeft hulp gehad
Het is dan ook werkelijk waar ongelooflijk dat men na de toespraak van president John F. Kennedy in 1960 het negen jaar later voor elkaar kreeg daadwerkelijk een mens op de maan te zetten, terwijl de technologie nog ontwikkeld moest worden. Er is contact met buitenaardsen geweest en mogelijk is er buitenaardse technologie overgedragen waardoor de vlucht naar de maan mogelijk werd.

Dit sluit ik niet uit.

 

Optie 3: Men heeft dingen gezien die wij niet mogen weten
Neil ArmstrongMen is al of niet met hulp wel degelijk op de Maan geweest en men heeft daar nog veel meer zaken gevonden die wij niet mogen weten. Er waren wellicht UFO's op de Maan, en buitenaardse gebouwen en constructies. Die zijn allemaal weggepoetst op de foto's die gemaakt zijn. De maan is ook niet kleurloos. Ex-Nasa medewerker: "we logen over alles". Het is bv. best vreemd dat er geen één ster te zien is op de foto's.

Neil Armstrong, de eerste man op de Maan heeft zich al snel terug getrokken. Hij kon maar moeilijk leven met het geheim wat hij moest bewaren en hij heeft het mee zijn graf in genomen. Als de astronauten geinterviewd worden is het overduidelijk dat ze wat achterhouden.

Dit kan ik me wel voorstellen. Dat zou er uit kunnen zien zoals hieronder:

 

Alien structures 

Het is een van de meest fantastische avonturen van de mensheid, maar misschien ook wel de grootste leugen ooit, wie zal het zeggen.....