UFO's boven Eindhoven 

Boven Eindhoven hebben we op 9 januari 2008 tussen 21.20 en 22.40 tientallen UFO's gezien. Het begon met vier synchroon knipperende UFO's die om m'n flat vlogen. Later waren er enkelen relatief dichtbij waarbij we met een verrekijker 2 lichten en 1 knipperend licht konden onderscheiden. Deze heeft ook even stil gehangen. Het hoogtepunt van de avond was één laagvliegende felverlichte UFO die behoorlijk dichtbij was, ik schat 1 km afstand, waar ik 3 lichten en 2 knipperende lichten kon onderscheiden. Hij verdween achter een flat, we waren in afwachting van het moment dat hij er achter vandaan kwam, hij kwam echter een stuk verderop weer te voorschijn. Hij was even onzichtbaar geweest.

ufo met straaljagerWe hebben het grootste deel van de tijd ook straaljagers gehoord dus ik vermoed dat de luchtmacht er achteraan zat.

Het grappige was dat we net voor dat we ze voor het eerst zagen het er over hadden dat we vanavond een UFO wilde zien...en wel nu, en 10 seconden later waren ze er....We hebben een uur lang tussen de balkons heen en weer gelopen om ze te volgen.

Helaas hadden we geen camera, en een lege mobiele telefoon... Het was in de lijn der verwachting dat zoiets zou gaan gebeuren, maar als het dan gebeurt....kicken.

 

Uitzending van KRO Brandpunt met Coen Vermeeren